Kabaré Házirend és GYIK

Mi az esemény dress kódja?

 

A kabaré esteken előírt viselet elegánsabb, mint más helyszíneken. Ünnepi, alkalmi ruházat viselését javasoljuk előadásainkra. Férfiaknak zakó és nyakkendő viselete ajánlott. Rövidnadrág, bermudanadrág, papucs, sportruházat és edzőcipő viselete nem megengedett.

Gyerekbarát a rendezvény?

Előadásainkat 6 éves kortól látogathatják gyerekek, amennyiben megfelelő öltözéket viselnek és felnőtt kíséretében érkeznek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a környezet és a műsor megfelelő a gyerekek számára. Kabaré előadásainkban előfordulhatnak olyan showelemek, melyek gyerekek számára nem ajánlottak.

Mi történik ha megvettem a jegyem, de mégsem tudok elmenni?

A jegyeket az előadás előtt 72 órával lemondhatja, így a teljes árat visszakapja. 72 órán belüli lemondás esetén a jegy árának visszatérítése nem áll módunkban. A Matild Cabaret fenntartja a jogot az előadások bármikori lemondására, a jegyek árának teljes visszatérítése mellett.

Állatbarát a helyszín?

A Matild Cabaret előadásának területére sajnos háziállatok behozatala nem megengedett.

 

Állóhelyek elérhetőek?

Előadásaink csak asztalfoglalással látogathatóak.

A vacsoraműsorok elérhetők angolul beszélő vendégek számára?

Műsorunk angol és magyar dalok gyűjteménye, melyet táncos fellépések színesítenek. Vendégeink a zene univerzális nyelvén élvezhetik előadásainkat!

 

Mit csináljak, ha a helyszínre értem?

Kérjük, hogy legalább 20 perccel az előadás kezdete előtt érkezzen meg, és a bejáratnál mutassa be foglalási visszaigazolását. A helyszínen a magyarul és angolul beszélő munkatársaink odakísérik az asztalához.

Meddig tart az előadás?

Az előadás két órás, 20 perces szünettel.

 

A műsor külföldi, vagy magyar vendégeknek szól?

Mindkettő! A Matild Café-ban a 60-as évek vége óta vannak előadások, melyet a helyi és nemzetközi közönség igényei formáltak.

Lehet vacsorázni az előadás alatt?

Igen. A jegyek egy háromfogásos vacsorát tartalmaznak. Kérjük tekintse meg weboldalunkat a menü opciókért. A jegy tarlamaz egy pohár welcome pezsgőt, egyéb italokat az a la carte kínálatunkból választhat.

A vacsoramenük előre elérhetőek?

A Matild Cabaret minden előadása lehetőséget kínál étkezésre is, a koncepció magába foglalja a vacsorát és a show-t is. Különféle menüopciók állnak vendégeink rendelkezésre. Kérjük tekintse meg weboldalunkat a választékért.

Lehetséges fényképet készíteni az előadásról?

Az előadás alatt megengedett a fényképek készítése, hogy megörökítse élményeit az estéről. Azonban kérjük, hogy a fotózás közben tartsák tiszteletben a színpadon lévők és személyzetünk kényelmét, valamint a többi vendég privát szféráját.

 

Van ruhatár?

Az asztalok közelében ruhafogasokat biztosítunk kabátaiknak. Amennyiben szeretné, van lehetősége a kabátját, értékeit vagy nagyobb méretű táskáját az előadás ideje alatt a ruhatárban is elhelyezni.

Reserve