Merüljön el egy varázslatos világban

Fedezze fel Budapest éjszakai életét minden csütörtökön, pénteken és szombaton, a történelmi hidraulikus színpadon előadott műsoraink sokféleségével.

A revük varázslatos világa tisztelgés Budapest izgalmas múltja előtt. A hidraulikus színpadon látható esti show-műsorok, táncos előadások és zenés vacsoraestek visszarepítik a vendégeket Budapest fényűző éjszakai égboltjának csillagai közé.

Vacsoraműsorok minden csütörtök, péntek és szombat este, 20:00 – 22:30 óra között

Érkezés: 20:00

Revütáncosaink egy pohár pezsgővel köszöntik Önt, és közvetlenül a helyére kísérik

Vacsoraműsor kezdete: 20:30

Vacsora élőzenés szórakoztató műsorral és látványos revü táncshow-val

Előadásaink

Az éjszakai elegancia megelevenedik a különféle zenei műsorok, a hívogató helyszín és a tehetséges revütáncosok által. Fedezze fel előadásainkat és foglaljon jegyet most egy emlékezetes éjszakára Budapesten szívében!

A régi nagyvárosi idők újjáéledése

Budapest ikonikus kávéházát nappal könnyed nyüzsgés jellemzi, mint bármelyik másik kávéházat. Este azonban változik a hangulat, és ismét visszatér a falak közé a csillogás, a bujaság, a fesztelenség, a felszabadult szórakozás. A 20. század végén a kávézó a legendás Lido színpada volt, ahol táncosok, bűvészek, zenészek szórakoztatták a közönséget. Ma ismét a revü- és zenés vacsoraműsorok otthona, újra Budapest előkelő, kifinomult és pezsgő szórakoztató központja.

Budapest ikonikus kávéházát nappal könnyed nyüzsgés jellemzi, mint bármelyik másik kávéházat. Este azonban változik a hangulat, és ismét visszatér a falak közé a csillogás, a bujaság, a fesztelenség, a felszabadult szórakozás. A 20. század végén ez a tér volt a legendás Lido helyszíne, ahol táncosok, bűvészek, zenészek szórakoztatták a közönséget. 2022 őszétől a Matild Café & Cabaret revüműsorok és zenés vacsoraestek otthona ismét. Így válik újból Budapest előkelő, kifinomult és pezsgő szórakoztató központjává.

Reserve