Egy ámulatba ejtő éjszaka a Matild Café & Cabaret-ban

Lenyűgöző előadások és gourmet finomságok

Fedezze fel a varázslat és az önfeledt szórakozás világát a Matild Café & Cabaretban, ahol a legfinomabb ételek és az ámulatbaejtő kabaréműsorok találkoznak. Vacsoraműsoraink célja, hogy az estéket a kifinomultság teljesen új szintjére emeljék, Vezető Chefünk által készített gourmet vacsorával, majd egy emlékezetes műsorral.

Kóstolja meg pazar fogásainkat, miközben a revük varázslatos világába kalandozik, ahol elbűvölő dallamok, profi táncosok és látványos akrobabata előadások szórakoztatják. A legendás burleszktől a modern vacsoraelőadásokig minden előadás más-más stílust mutat be, bevezetve a kabaré nyüzsgő és változatos világába.

A nyári szünet alatt előadásaink csak privát rendezvényekre foglalhatók. Engedje meg, hogy gondoskodjunk önről, miközben a legfinomabb ételeket és italokat fogyasztja, és elmerül a felejthetetlen szórakozásban.

Akár egy különleges Születésnapi Partyt szervez a családjának vagy barátainak, akár egy igazán egyedülálló céges rendezvényhelyszínt keres, a Matild Café & Cabaret az a hely, ahol megtapasztalhatja az exkluzív szórakozást.

A régi nagyvárosi idők újjáéledése

Budapest ikonikus kávéházát nappal könnyed nyüzsgés jellemzi, mint bármelyik másik kávéházat. Este azonban változik a hangulat, és ismét visszatér a falak közé a csillogás, a fesztelenség, a kifinomult és felszabadult szórakozás.

A 20. század végén ez a tér volt a legendás Lido helyszíne, ahol táncosok, bűvészek, zenészek szórakoztatták a közönséget. 2022 őszétől a Matild Café & Cabaret revüműsorok és zenés vacsoraestek otthona ismét. Így válik újból Budapest előkelő, kifinomult és pezsgő szórakoztató központjává.

Reserve