Egy időtlen vacsorarevü

Nosztalgikus és romantikus utazás

Engedje, hogy az izgalmas dallamok a romantika világába repítsék, ahol a Matild Girls lélegzetelállító táncosai kísérik a ritmusokat.

Lépjen be a Matild Cabaret szikrázó világába, és engedje, hogy elkalauzoljuk egy utazásra a csillagok felé, amit minden idők legnagyobb szerelmi történeteivel teszünk teljessé

“Fly me to the Moon” Gájer Bálint főszereplésével

Egy romantikus utazás a szenvedély, a játékosság és az időtlen szerelem vacsora showjával a Matild Café & Cabaret színpadán.
Engedje át magát egy nosztalgikus és romantikus utazásnak ami visszarepíti a cilinderek, szmokingok és a fodros szoknyák korába. A lebilincselő show Hollywood legszebb szerelmi történeteit idézi meg és eleveníti fel a Matild Café & Cabaret történelmi színpadán. Élvezze Frank Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole és Michael Bublé legszebb slágereit melyet a Matild Girls lélegzetelállító mozdulatai kísérnek. A szenvedélyes és játékos show tökéletes módja annak, hogy átélje a kabarék időtlen klasszikus világát egy finom vacsora kíséretében. Lépjen be egy varázslatos világba, és engedje, hogy egy utazásra invitáljuk a csillagok felé és a Holdig repüljünk. Foglaljon jegyet most, ha egy kellemes és exkluzív esti szórakozásra vágyik.

Reserve