Gájer Bálint – Tisztelgés Frank Sinatra előtt

Gájer Bálint, vagy ahogy sokan ismerik, a „Swing Hercege” egyedi stílusával ámulatba ejti és táncra perdíti közönségét. Fiatal kora ellenére, sok éves színpadi tapasztalatát és tehetségét nemcsak rajongói, hanem a szakmabeliek is elismerik. Bálint, a magyar Swing’n Pop zenei stílus meghonosítója és vezéralakja. Izgalmas műsora a klasszikus swing, a latinos lüktetésű dallamok és a popdalok világába invitálja közönségét.

45,000 / 55,000 Forint / fő + 14% szervízdíj

Fellépések: November 11, 19, 25, December 9,17, 23, 29

Radics Gigi – A hang, amit nem fog elfelejteni

Ahogy Quincy Jones nyilatkozta, Radics Gigi „A világ 5 legjobb énekesnője közé tartozik!”, aki most elképesztő tehetségét a Matild Café & Cabaret színpadán is megmutatja. A hazai közönségnek nem kell bemutatni a fiatal művésznőt, aki páratlan hangjával meghódította a világot. Fiatal kora ellenére számos hazai színpad mellett láthattuk őt a méltán híres Montreux-i Jazz Fesztiválon, az Auditorium di Milano-ban, a Bécsi Állami Operaházban, és a New York-i Carnage Hall-ban. Emellett a hazai X-Faktor zsűrije volt, számos tekintélyes díjat megnyert, ő énekelt 2017-ben a FINA Magyarországi Vizes Világbajnokság grandiózus megnyitóján, előadta a himnuszt több százezer ember előtt a Forma1 magyar nagydíján 2019-ben, és fellépett a világhírű szupersztár, Luis Fonsi oldalán budapesti koncertjén. Az énekesnő most meghódítja a Matild Café & Cabaret közönségét is, és felidézi a Lidó híres díváit.

50,000 Forint / fő + 14% szervízdíj

Fellépések: November 18, 26, December 1, 10, 22, 30

No Romance – Fall in love without romance

A Matild Cabaret estéihez illő sokoldalú repertoárjával, a No Romance biztosan feldobja a hangulatot. Nagy energiájú akusztikus zenekar, amely a kortárs és klasszikus slágerek tökéletes keverékét hozza el minden alkalommal. Sok fesztiválon és számtalan rendezvényen léptek fel szerte Magyarországon.

HUF 39,000 + 14% service charge per person

Fellépés: November 3

Latte Maffiato – A jazz és funk izgalmas világa

A Latte Maffiato az örökzöld világslágerek, a nagy klasszikus francia és olasz zenék és a funky ritmusok világával kápráztatja el közönségét. A Matild Café & Cabaret színpadára igazi különlegességeket hoznak, melyeket egyedi stílusukkal fűszerezve tesznek különlegessé. Csatlakozzon hozzájuk és engedje meg, hogy elkalauzolják Önt a különböző korszakok és zenei stílusok világába.

39,000 Forint / fő + 14% szervízdíj

Fellépések: November 10, 17

Group’n’Swing – Szívhez szóló dallamok

A Group’n’Swing 16 éves fennállása óta Magyarország legmeghatározóbb és legkiemelkedőbb zenekarai közé tartozik. Egyedülálló zenei tehetségük, felhőtlen jókedvük és pozitív energiájuk a garancia arra, hogy egy felejthetetlen tánccal és nevetéssel teli éjszakára hívják vendégeiket. A Fonogram nyertes zenekar hamisítatlan revü show-ját soul, twist, rockabilly és swing dallamokkal színesítik. Több mint 1000 koncerttel a hátuk mögött - köztük a Dubaji Világkiállításon való fellépésük - különleges műsorral készülnek, amely elrepít minket a kabarék halhatatlan világába.

45,000 Forint / fő + 14% szervízdíj

Fellépések: Október 29, November 12, 24, December 3, 8

Reserve